Dvisluoksnis desertas


Komentarų neturiu, nes reikia jį paragauti...

Man jis puikiai dera su stipria ekspreso kava arba su taurele brendžio...

 Perfecto...

       Šokoladiniam sluoksniui:
  • 400g. grietinėlės (35-36% riebumo),
  • 5v.š. cukraus,
  • 3v.š. želatinos,
  • 0.5 stiklinės kakavos,
  • keli lašai romo esensijos.
Baltajam sluoksniui:
  • 2v.š. cukraus,
  • 2v.š. želatinos,
  • 1 pakelis vanilinio cukraus (apie 18g pakuotė),
  • 200 g. grietinėlės
Šokoladiniam sluoksniui išplakti pasaldintą grietinėle iki putų. Suberti kakavą, esensiją, nuolat maišant supilti ištirpintą želatiną.

Masę supilti į negausiai aliejumi pateptą formą ir dėti į šaldytuvą.

Baltajam sluoksniui išplakti pasaldintą grietinėlę,maišant supilti ištirpintą želatiną.

Masę supilti ant sokoladinio skuoksnio ir vėl kišti į šaldytuvą.

20min. laikyti visą paruoštą šedevrą šaltai.

P.S. nemėginkit tirpdyti abiejų želatinos porcijų vienu metu. Nieko nesigaus. Sakau iš patirties. Na nebent pasitaikys išimtis ,kaip antai keturios rankos suksis prie šio patiekalo arba pats gamintojas bus labai miklus.


0 Response to "Dvisluoksnis desertas"

Rašyti komentarą