I dubuo:
- 2 puodeliai miltų,
- 1 puodelis cukraus,
- 2a.š. kepimo miltelių,
- 0.5 a.š. druskos,
- 2v.š. vainilio cukraus.
- 1 puodelis pieno,
- 0,5 puodelio ištirpino ir atvėsusio sviesto,
- vienas lengvai paplaktas kiaušinis,
- 0,5 a.š. migdolų esensijos,
- 2v.š kokoso drožlių.
Kiekviename dubenyje sumaišyti produktus,paskui viską perpilti į vieną ir dar kartą gerai sumaišyti
Įdarui galima naudoti aguonas, razinas ir kitus džiovintus vaisius, koncervuotus vaisius, džemus, marcipanu masę.
Kepti 180 laipsnių temp. apie 20-30 min.
Papuošimui:
- 120 g minkšto sviesto,
- 150 g cukraus pudros,
- žiupsnelis citrinos rūgšties,
- 2 v.š. pieno.
Jei ką domins, tai kur skiriasi kremo spalvos, tai į rudą dėta kakavos buvo(masė ta pati), o į rožinį (yuppi gėrimo miltelių; masė ta pati)
0 Response to "Keksiukai"
Rašyti komentarą