Juk reikia save palepinti ne tik savaitgaliais, bet ir savaitės pradžioje, taip palinkit ir paskaninat likusias šešias dienas...
Vištienai:
- 6 vištienos kumpeliai,
- vištienos prieskonių,
- 6 skiltelės česnako,
- alyvuogių aliejaus.
- 8-9 bulvės,
- 50 g sviesto,
- l/2 stiktinės pieno.
- 4 skiltelės česnako.
- salotų lapų,
- puse agurko,
- 3 pomidorai,
- svogūno laiškai,
- petražolės.
- 1 citrinos sultys,
- 4 v.š. alyvuogių aliejaus,
- 1v.š. garstyčių,
- 2v.š. medaus,
- maltų pipirų,
- druskos,
- 2 skiltelės česnako.
Per tą laiką galime išsivirti bulviu košę: bulvės išverdamos, nusunkiamos, sugrūdamos, sudedamas sviestas, supilamas pienas,įberiama druskos,įtarkuojamas česnakas, viskas gerai išmaišoma.
Salotų eilė: daržoves nuplauname, nusausiname, supjaustome(fantazijos reikalas), dedame į dubenį.
Gaminame užpilą: išspaudžiame citrinos sultis, sutarkuojame česnaką,padruskinam,papipirinam,idedam garstyčių, medaus, alyvuogių aliejaus ir viską laaabai,kartojo laaaaabai gerai išmaisome.
P.S.Po tokio patiekalo savaitė turi būti pati nuostabiausia,nes skonis tai liux. Viskas taip savo vietose, toks geras derinukas, kad juo negaliu nesigirti.
Beja, kas liečia salotų užpilą, tai as pirmiausia salotas patiekiau į lėkštę ir tik tada apšlaksčiau. Nemanau,kad reikia viska supilti ir sumaišyti.
0 Response to "Jūsų didenybė - Vištiena"
Rašyti komentarą