- 4-5 virtos bulvės,
- laiškinių svogūnų (pagal skonį),
- krapų.
- indelis natūralaus jogurto,
- 100 ml. jogutinės arba kokios kitos neriebios grietinės,
- druskos,
- maltų juodųjų pipirų,
- 2 marinuoti agurkai.
Jogurtą sumaišome su grietine, įberiame druskos, juodųjų pipirų, kubeliais supjaustytus agurkus ir viską išmaišome.
Dubenyje ar lėkštėje geriausia būtų sluoksniuoti: bulvės, padažas bei krapai su svogūnais.
P.S. puikiai tinka su rukyta skumbre.
2010 m. gegužės 27 d. 14:27
gaila negaliu valgyti svogunu, kazkaip man ten negerai buna su skrandziu uzvalgiusi ju :( gal galima butu be ju? hm.. kaip kitaip butu galima paimprovizuoti?
2010 m. gegužės 27 d. 20:17
na tu cia ir pagavai mane... nesu net susimasciusi apie tai... hm...leisk pagalvot..
o gali valgyti cesnakus? jei taip, tai jie irgi turi laiskus, reiktu bandyti su jais.:)